pangeaimagem.com


 

Main / Uncategorized / Verenigde

Verenigde download

Verenigde

Categories: Dutch terms with audio links · Dutch lemmas · Dutch proper nouns · Dutch pluralia tantum · nl:Countries in North America. Navigation menu. Personal tools. Not logged in; Talk · Contributions · Preferences · Create account · Log in. Namespaces. Entry · Discussion · Citations. Variants. Views. Read · Edit · History . Adjective[edit]. verenigde. Inflected form of verenigd. Verb[edit]. verenigde. singular past indicative and subjunctive of verenigen. Participle[edit]. verenigde. Inflected form of verenigd. Anagrams[edit]. evenredig. Retrieved from "https://en. ?title=verenigde&oldid=". Categories: Dutch terms. Verenigde Staten translated from Dutch to English including synonyms, definitions, and related words.

Het Spaans is de op een na grootste taal van de Verenigde Staten, na het Engels . Ongeveer 28,1 miljoen spreekt Spaans als moedertaal, waarvan 14,3 miljoen zegt dat zij ook goed het Engels beheersen. Het aantal Spaans sprekenden wordt ook steeds groter door de toename van legale en illegale immigranten die naar. Deze eilanden, uitgezonderd Midway en Navassa, zijn onderdeel van de Kleine afgelegen eilanden van de Verenigde Staten, zijn door de VS in bezit genomen in het kader van de Guano Act en worden thans voor het overgrote deel in beslag genomen door natuurreservaten en ook militaire installaties. Geen van deze. De Verenigde Party, eig.: Verenigde Suid-Afrikaanse Nasionale Party (VP) is een Zuid-Afrikaanse partij die ontstond in toen generaal Barry Hertzog's Nasionale Party een fusie aanging met de Suid-Afrikaanse Party van generaal Smuts. Een vleugel van de Nasionale Party onder leiding van onder andere Daniel.

De categorie Stad in de Verenigde Staten biedt een overzicht van artikelen over steden (cities of towns) in de Verenigde Staten met meer dan inwoners. Voor plaatsen het type city of town (beide vertaald als 'stad') met minder dan inwoners, zie een subcategorie van categorie:Plaats in de Verenigde Staten. Amerikaanse landbouwsector gevoed door Nederland. De Verenigde Staten zijn al lange tijd de grootste exporteur van landbouwproducten ter wereld. Het land draagt sterk bij aan de voedselvoorziening van de wereldbevolking. Nederland exporteerde in voor ruim € miljoen aan zaden en jonge planten naar de . De missie van de Amerikaanse ambassade is om de belangen van de Verenigde Staten vooruit te helpen, en om te dienen en het Amerikaanse burgers te beschermen in België.

More:

© 2018 pangeaimagem.com - all rights reserved!